Δελτίο τύπου


                         
παρουσιάζει…
τον Μανώλη Λιδάκη παρέα με την Νάντια Μπουλέ


Ο Μανώλης Λιδάκης μαζί  με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες  μουσικούς,  θα παρουσιάσουν  την  Παρασκευή  27 Ιανουαρίου  στη  μουσική σκηνή  του Colorado μια μοναδική μουσική  παράσταση!
Πόσοι  Έλληνες τραγουδιστές αλήθεια θα μπορούσαν πραγματικά να καυχηθούν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε?   Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζουν στ’ αυτιά μας;    Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε τον  Μανώλη Λιδάκη να  ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του.   Η  εξαιρετική φωνή του,  συνοδευόταν από τέτοια δύναμη και  πάθος  που έδινε στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα.  Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας,  είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού,  είτε τη φλόγα  μιας σύγχρονης  μπαλάντας, είτε  την λεβεντιά  της  παραδοσιακής  μας  μουσικής.
Στο πρόγραμμα εκτός των μεγάλων επιτυχιών του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των  Χατζηδάκη -  Θεοδωράκη  -  Λοΐζου,  αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από  τον δίσκο που ετοιμάζουν με τον συνθέτη και αποτελείτε από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.
Μαζί του η Νάντια Μπουλέ,  που σε σύντομο χρονικό διάστημα,  απέδειξε εκτός του ότι είναι το πιο  πολυσυζητημένο πρόσωπο στο χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης είναι και αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια.

Προπώληση εισιτηρίων: Σουηδικό στο Colorado, Manuel music Center
Προσέλευση: 21:30
Έναρξη προγράμματος 23:00
Γενική είσοδος 14ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων Colorado -πληροφορίες :22410 75120, 6942058181
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Δημήτρης Μίχαλος  management@fantasia-productions.gr
Tel:  +30 6944 862 254
                                                                                   Ομφαλός                                                                           

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις